Zamykání Facebooku

nelíbí se facebooku

Shame on me, but I really don’t pay attention to things like privacy settings, terms of use, or any other fine print when I add myself to a service. I typically wait to see if there’s a backlash from the community and then I act accordingly. This particular issue snuck up on me, though, and I didn’t even realize what I had done.

My facebookový profil is fairly open to anyone who would like to connect. I’m a social person and I really don’t have any secrets (or money for all you hackers out there), so I connect with everyone. About the only exception to this are geolocation tools. I think it’s kind of creepy that people I don’t know and live in some other state care about where I check in.

Anyways, in this case, someone posted something to my wall that was offensive to a good majority of the population. I won’t go into detail… it wasn’t porn, just a truly tasteless attack on their faith. I’m not a religious person, but I have the decency not to insult people who jsou. Faith is something that’s not only sacred, we’ve already figured out that folks don’t mind killing themselves over it. For many people, their faith is all they have. In my opinion, it lacks any decency as a fellow human being and it’s just downright mean.

What happened within minutes was that people unfriended me… along with a deluge of comments on what a jerk I was. (The irony is that I let the person who did it know that I was disappointed in them). So, because of one person in my network lacking any kind of decency, I’ve had to lock down my permissions. I still am allowing friends to post on my timeline… but no one else is going to see the information. To get to this screen, click the down arrow in Facebook (top right this very moment) and then select Jak se připojujete. I’ve circled the two settings I’ve updated.

facebooková oprávnění s

For you Facebook gurus out there, does this also stop any content from making it to my wall from another persons’ wall that I comment on? Or will this do that?

7 Komentáře

  1. 1

    Tato změna oprávnění v těchto ohledech nic nezmění. Vaši přátelé stále uvidí, když něco okomentujete nebo se vám líbí. Jedinou možností je tyto položky nekomentovat. Nedávné hrubé fotografie na Facebooku jsou záměrným využitím toho, jak Facebook funguje.

    Anonymous v zásadě vytvořil několik falešných účtů, všechny je propojil, přidal spoustu skutečných lidí, nahrál hromadu hrubých obrázků, všechny se jim líbil a komentoval. Když jste okomentovali tuto fotografii, byla uvedena na stěnách vašich přátel, protože již měla tolik dalších komentářů a lajků. Facebook funguje přesně tak, jak má: obsahuje nejpopulárnější obsah (pokud se s ním spojili vaši přátelé).

    Jediným způsobem, jak to obejít, je ignorovat nebo skrýt tento obsah, a pokud jste jako já, informujte o tom své další přátele, aby to také věděli.

    -Zvedák

  2. 3

    Ve skutečnosti mám na mysli to, co většina lidí vidí: položku v jejich novinkách. Pokud někdo zveřejnil položku přímo na vaši zeď, je to jiný příběh. Můj odhad je, že máte na mysli svůj zpravodajský kanál. Ano?

  3. 5

    Vždy jsem si dal za cíl zamknout moje nastavení Facebooku. Nejsem o nic sociálnější než ty, ale začal jsem s tím, jakmile jsem začal dostávat žádosti o přátelství od některých podezřelých lidí. Je pravda, že nemám investice do sociálních sítí, jako to děláte s vaší kariérou a viditelností, takže nemám zájem, aby mě sledovali nebo spřátelovali tisíce lidí, kteří mě jinak od Adama neznají.

    Kromě toho nepotřebuji něčí pomoc, abych si vložil nohu do úst, to zvládnu docela dobře sám.

  4. 7

    Výchozí nastavení by mělo být v automatickém uzamčení a mělo by být snadné najít všechny funkce ochrany osobních údajů. Poté nechejte na jednotlivém uživateli, aby otevřel požadované funkce. To by udělal svědomitý majitel webu.

Co si myslíte?

Tyto stránky používají Akismet k omezení spamu. Zjistěte, jak jsou vaše údaje komentářů zpracovávány.